Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός ανήλικης - Συνελήφθη ιερέας - Κατηγορίες για ασέλγεια και πορνογραφία

Βιασμός ανήλικης – Συνελήφθη ιερέας – Κατηγορίες για ασέλγεια και πορνογραφία

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες δέκα ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Μια υπόθεση-σοκ αποκαλύφθηκε σε ναό στην Ηλιούπολη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της περιοχής, κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης.

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες δέκα ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, τουλάχιστον για ένα πεντάμηνο, σε βάρος ανήλικης, το 2019. Η καταγγέλουσα το 2019 ήταν 16 ετών.

Διατηρούσε στενές επαφές με το παιδί

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μετά το τέλος της προανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 16χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά.

Το κορίτσι σταδιακά άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, έμοιαζε φοβισμένο και έκοψε το κατηχητικό, στο οποίο συμμετείχε καθώς εκεί ερχόταν αντιμέτωπη με τον ιερέα.

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Πατέρας τριών παιδιών ο ιερέας

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κληρικό, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από καταγγελία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέπραξε τα συγκεκριμένα αδικήματα σε βάρος ανήλικης 16χρονης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024