Βουλιαγμένη – Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πεζή που περνούσε το δρόμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας και κατόπιν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία της πνοή.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτη (19/1) στη Βουλιαγμένη.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 11:00 όταν μεγάλο τριαξονικό φορτηγό με κατεύθυνση προς την μαρίνα Βουλιαγμένης, παρέσυρε πεζή γυναίκα την ώρα που περπατούσε στην Απόλλωνος, στο ύψος της παλαιάς εισόδου του Αστέρα Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά στα κάτω άκρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας και κατόπιν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία της πνοή.
Πηγή: IloveVouliagmeni
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών
- Από τον Έπσταϊν στον Diddy; Η Σάρα Φέργκιουσον στη σκιά των σεξουαλικών σκανδάλων
- Next please: Τα dating apps μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη μοναξιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442