Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το Mega – O Νίκος Μακρόπουλος υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου

Σπίτι με το Mega – O Νίκος Μακρόπουλος υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 21:40, ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για μια βραδιά μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.

Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο θα τραγουδήσουν επίσης οι φίλοι του: Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και ο BΟ. Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Λίγο πριν τους απολαύσουμε στη σκηνή, ο Νίκος Μακρόπουλος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

«Πέρασα υπέροχα γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου. Ήταν μια μοναδική βραδιά. Η Άντζελα είναι η Άντζελα που όλοι ξέρουμε. Μόνο σεβασμός στην Άντζελα», ανέφερε ο τραγουδιστής για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

Στη διασκέδαση, η οποία έχει πληγεί από τον κοροναϊό, αναφέρθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, και στάθηκε στην εξέλιξη του λαϊκού τραγουδιού, και τα αγαπημένα του τραγούδια.

«Η διασκέδαση αλλάζει από γενιά σε γενιά. Ελπίζω οι γενιές που έρχονται να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν το λαϊκό τραγούδι. Δεν ξεχωρίζω κανένα τραγούδι μου. Είναι όλα παιδιά μου». Το τραγούδι «Εκτάκτου ανάγκης», είναι εκείνο που με έβαλε στο παιχνίδι και με έβγαλε στο προσκήνιο», ανέφερε.

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε με τη σειρά της στον γνωστό τραγουδιστή και την συνεργασία τους.

«Η συνεργασία μου με τον Νίκο Μακρόπουλο προέκυψε από τον κύριο Δημητριάδη. Tον Νίκο τον εκτιμώ, τον αγαπώ.  Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ μαζί. Είναι η πρώτη φορά. Θα κάνουμε κάποια ντουέτα, ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Το αγαπημένο μου τραγούδι του Νίκου Μακροπούλου είναι το «με πιάνει κρίση». Τις προβληματικές συνεργασίες τις έχω διαχειριστεί με ένα τεράστιο χαμόγελο και … προχωράμε. Είμαι άνθρωπος που έχω υπομονή και επιμονή. Το κομμάτι που ξεχωρίζω είναι το «σήμερα» του Σταμάτη Σπανουδάκη», δήλωσε.

Για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το MEGA» μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. 

«Είναι πολύ τιμητικό που είμαι οικοδέσποινα αυτής της εκπομπής και οι δυο τραγουδιστές είναι πάρα πολύ αγαπητοί. Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ο οικοδεσπότης μας και υποδέχεται φίλους του!», δήλωσε η παρουσιάστρια.

«Είμαστε πολλά χρονιά φίλοι με τον Νίκο. Έχουμε συνεργαστεί σε lives αλλά και δισκογραφικά. Δεν θα μπορούσα να μην τον τιμήσω», ανέφερε ο BΟ.

Το «Σπίτι με το MEGA» και «H Γη της Ελιάς» 

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή και την πρόσκληση του Νίκου Μακρόπουλου να βρεθώ δίπλα του. Ο Νίκος είναι φίλος και συνεργάτης. Τον αγαπώ ιδιαίτερα.  Νιώθω μεγάλη χαρά γιατί ανήκω στην τηλεοπτική στέγη του MEGA, οπότε είναι διπλάσια η χαρά», τόνισε ο Γιάννης Κρητικός, ο τηλεοπτικός «Πότης» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η  Γη της Ελιάς», Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που παίρνει από τον κόσμο για τον ρόλο του «Πότη»:

« “Το χειρότερο που έχω ακούσει για το ρόλο του Πότη είναι ότι αφού είσαι καλό παιδί γιατί είσαι κουτσομπόλης;”. Το καλύτερο που άκουσα ήταν την πρωτοχρονιά από έναν παππού ο οποίος αναφερόμενος στη γυναίκα του με ρώτησε “Εσύ που τα ξέρεις όλα, αυτή λες να με απατάει;”», δήλωσε χιουμοριστικά.

Μπορείτε να βρείτε στη Glomex το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024