Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Αντιμετωπίζει στις 10 το πρωί την Ζενγκ

Σάκκαρη – Αντιμετωπίζει στις 10 το πρωί την Ζενγκ

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κινγουέν Ζενγκ στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Με ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» του γυναικείου τένις θα τεθεί σήμερα(19/1) αντιμέτωπη η Μαρία Σάκκαρη στη Margaret Court Arena, στη δεύτερη μάχη της για το Australian Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια (No8 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία στην πρεμιέρα ξεπέρασε πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε το εμπόδιο της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία με 2-0 σετ, θα βρει στον δρόμο της την Κινγουέν Ζενγκ (10:00 ώρα Ελλάδας), που με την σειρά της επικράτησε 2-1 της Αλιασάντρα Σάσνοβιτς. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς οι δύο αθλήτριες έγραψαν ιστορία αφού έγιναν οι πρώτες που έφτασαν στο super tie break για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η 19χρονη Κινέζα, No11 στον κόσμο, η οποία δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε κυρίως ταμπλό ενός major τουρνουά,  βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θέλει την προσοχή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία υπερτερεί σε εμπειρία.

Να σημειωθεί ότι στο court θα βρεθούν και πάλι κορυφαία ονόματα όπως το No1 στις γυναίκες, Άσλεϊ Μπάρτι, η Ναόμι Οσάκα (No14), ο Ραφαέλ Ναδάλ (No5) και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (No4).

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024