Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασίου – «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»

Αναστασίου – «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα»

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση εξακολουθεί να έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

Προβάδισμα πρόκρισης κατάφερε να πάρει ο Παναιτωλικός απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιάννης Αναστασίου ωστόσο μίλησε μετά την αναμέτρηση και ανέφερε πως παρότι η ομάδα του επικράτησε, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι όμορφα αυτά για την ομάδα αλλά για εμένα παραμένει ένα μόνο παιχνίδι. Δείχνουμε ότι έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων μας.

Προσπαθούμε να κάνουμε rotation όσο μπορούμε. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα έπιασαν καλή απόδοση. Και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κάναμε καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι. Όπως φαίνεται μάθαμε από τα λάθη μας».

«Θεωρητικά είναι αρκετά δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική και στην έδρα του θα έχει άλλη εικόνα. Έχει το πλεονέκτημα. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι.

Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε πράγματα. Το πρώτο τέταρτο μπήκαμε χωρίς ρυθμό. Στη συνέχεια όμως δείξαμε ότι ξέρουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024