Οικονόμου για Rafale – Αυτή τη μέρα ο Τσίπρας θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη τη μικροπρέπεια
«Η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Γ. Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση Τσίπρα
Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που έκανε λόγο για ντροπή και εθνική καπηλεία με αφορμή το σποτ της ΝΔ για την παραλαβή των Rafale απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καταλογίζοντας μικροπρέπεια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ασφαλέστερος και υπερήφανος
Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρα αυτή τη μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπει και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:
«Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή την μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε.
»Η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ».
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
- Πολιτική αντιπαράθεση για την κακοκαιρία: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει»
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί

