Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επεισόδια με ακροδεξιούς έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια με ακροδεξιούς έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο φαίνεται 15 άτομα να χτυπούν έξω από το σχολείο 2 νεαρούς. Όλα άρχισαν όταν ομάδα ακροδεξιών που χαιρετούσε ναζιστικά έσκισε πανό.

Το περιστατικό συνέβη στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου. Ομάδα 15 ατόμων χτυπάει 2 νεαρούς έξω από το σχολείο. Προηγουμένως και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν γονείς και μαθητές υπήρχαν νεαροί ακόμη και μαθητές που χαιρετούσαν ναζιστικά και φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα.

Όπως αναφέρει το thestival.gr για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε χθες, εξέδωσε ανακοίνωση η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας το πρωί της Τρίτης, η οποία έκανε λόγο για επίθεση από εξωσχολικών σε μαθητές.

Προκλητικοί νεοναζί

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση «την ώρα που μαθητές του σχολειού καλούσαν σε γενική συνέλευση μερίδα μαθητών με εξωσχολικούς εμφανίστηκαν στην πόρτα του σχολείου άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στην αρχή και στη συνέχεια με χτυπήματα και προπηλακισμούς προσπαθούσαν να σταματήσουν κάθε συλλογική διαδικασία, κατέβασαν το πανό που ζητούσε «μόρφωση και υγεία για τους μαθητές».

Σήμερα το πρωί μέλη της Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης πέταξαν τρικάκια στην είσοδο του σχολείου και ανήρτησαν πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο.

Όπως καταγγέλλει μαθητής της Γ’ Λυκείου στο thestival, υπήρχαν μαθητές του σχολείου που χαιρετούσαν ναζιστικά και άλλοι που φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024