Τα «σκάει» για Μαρσιάλ η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον «φευγάτο» Αντονί Μαρσιάλ
Ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σεβίλη προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τα δικαιώματα, αλλά στη διεκδίκηση του μπήκε δυναμικά και η Γιουβέντους.
Ο ατζέντης του Γάλλου επιθετικού, Φιλίπ Λαμπολεΐ, επιβεβαίωσε πως ο 26χρονος διεθνής άσος θέλει να φύγει από την Αγγλία και η ομάδα του Τορίνο ετοιμάζει πρόταση για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω ως δανεικού έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα λέγεται ότι είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμη και 60-65.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Ο Μαρσιάλ ανήκει στη Γιουνάιτεντ από το 2015, έχοντας κοστίσει 80 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Μονακό.
Έχει συμβόλαιο ως το 2024 (με οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο), αλλά το τελευταίο διάστημα ο χρόνος συμμετοχής του έχει ελαχιστοποιηθεί, λόγω της παρουσίας στην επιθετική γραμμή των Ρονάλντο, Καβάνι, Ράσφορντ, Σάντσο και Γκρίνγουντ.
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»







