
Στα Λιόσια το Ελλάδα – Τουρκία
Το γήπεδο της ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τη μάχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Τουρκία.
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Τουρκίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Η ΕΟΚ βρισκόταν σε αναζήτηση γηπέδου, με τη νέα έδρα της ΑΕΚ να φιλοξενεί τελικά την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Τουρκία. Η Ομοσπονδία σκεφτόταν αρχικά τόσο το ΣΕΦ, όσο και το ΟΑΚΑ, αλλά και τα δυο γήπεδα δεν ήταν διαθέσιμα, ελεώ Euroleague.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, και θα είναι ο πρώτος για το δεύτερο «παράθυρο» της πρώτης φάσης των ομίλων, ενώ τρεις μέρες μετά (28/2), η Τουρκία θα φιλοξενήσει την Ελλάδα, πιθανότατα στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων θα διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία (25/2) για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.
Η διοίκηση της ΕΟΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ την οποία και ευχαριστεί για το πνεύμα συνεργασίας και τη διάθεση διευκόλυνσης της Εθνικής ομάδας εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!




