Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη - «Της είχαν δώσει χάπια βιασμού»

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη – «Της είχαν δώσει χάπια βιασμού»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας τόνισε ότι υπήρχε και βίντεο με την κόρη του για το οποίο την εκβίαζαν χωρίς να το γνωρίζει τίποτα η οικογένειά της

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη συγκλονίζει με νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σχετικά με την κόρη του και τις απειλές που δεχόταν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, και στην Ελένη Τοπαλούδη είχαν δώσει χάπια βιασμού το 2007.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας τόνισε ότι υπήρχε και βίντεο με την κόρη του για το οποίο την εκβίαζαν χωρίς να το γνωρίζει τίποτα η οικογένειά της.

Αίσθηση προκαλεί και η στάση των αστυνομικών όταν η Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα μετά το συμβάν προχώρησε σε σχετικά καταγγελία εισπράττοντας αδιαφορία με τους αστυνομικούς να την προτρέπουν να γίνει ντεντέκτιβ και να βρει το βίντεο.

Ακόμη, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε λόγο για οργανωμένα ροζ κυκλώματα εκμετάλλευσης κοριτσιών που δρουν τόσο σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς.

«Και η Ελένη το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν ”γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο”. Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα» ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα όπως ανέφερε η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024