Κατερίνα Καινούργιου – Έκλεισε εκνευρισμένη το τηλέφωνο στον δικηγόρο του ανθρώπου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη
Η Κατερίνα Καινούργιου στήριξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έξαλλη έκλεισε το τηλέφωνο στο δικηγόρο
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο με ένταση τον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.
Ο Γιάννης Γλύκας, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, ενημερώθηκε από τον πελάτη του, Μάκη Κατμετζόγλου, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον χαρακτήρισε βιαστή και του ζήτησε να ανακαλέσει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάνω στη συναισθηματική του φόρτιση μπέρδευε τα λόγια του και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την ευθύνη πάνω της για το λάθος που φυσικά είχε διορθωθεί άμεσα από τον ίδιο.
«Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, ο πελάτης σας να μπει στη θέση του Δημήτρη», του είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εγώ έχω την ευθύνη πάνω μου και όχι το κανάλι. Αν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο καταλάθος σας ζητάμε συγγνώμη».
Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο. «Τι λέτε; Έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Δεν πήρε θέση εγώ τον ρώτησα. Γεια σας. Τέλος. Κλείστον. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έχω στεναχωρηθεί εγώ».
Δείτε το βίντεο

- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα
- Ουκρανία: Διαδηλώσεις και μια ηχηρή παραίτηση μετά την απόφαση Ζελένσκι να απολύσει τον υπουργό Άμυνας




