Κατερίνα Καινούργιου – Έκλεισε εκνευρισμένη το τηλέφωνο στον δικηγόρο του ανθρώπου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη
Η Κατερίνα Καινούργιου στήριξε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και έξαλλη έκλεισε το τηλέφωνο στο δικηγόρο
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν αντιμέτωποι με τον δικηγόρο και δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για τα όσα έλεγε, με την παρουσιάστρια να καταλήγει να κλείνει το τηλέφωνο με ένταση τον κ. Γλύκα στον αέρα της εκπομπής.
Ο Γιάννης Γλύκας, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, ενημερώθηκε από τον πελάτη του, Μάκη Κατμετζόγλου, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον χαρακτήρισε βιαστή και του ζήτησε να ανακαλέσει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάνω στη συναισθηματική του φόρτιση μπέρδευε τα λόγια του και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την ευθύνη πάνω της για το λάθος που φυσικά είχε διορθωθεί άμεσα από τον ίδιο.
«Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, ο πελάτης σας να μπει στη θέση του Δημήτρη», του είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εγώ έχω την ευθύνη πάνω μου και όχι το κανάλι. Αν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο καταλάθος σας ζητάμε συγγνώμη».
Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο. «Τι λέτε; Έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Δεν πήρε θέση εγώ τον ρώτησα. Γεια σας. Τέλος. Κλείστον. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έχω στεναχωρηθεί εγώ».
Δείτε το βίντεο

- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27

