Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 επι της Μπιλμπάο στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, φτάνοντας έτσι τις 12 κατακτήσεις στον συγκεκριμένο θεσμό.
Τα τέρματα για τους «μερέγχες» πέτυχαν οι Λούκα Μόντριτς και Καρίμ Μπενζεμά, χαρίζοντας έτσι στην Βασίλισσα τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Και μπορεί προηγουμένως να είχε κερδίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του θεσμού, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν είχε πρόβλημα να συγχαρεί τη μεγάλη αντίπαλό της για την κατάκτηση του τροπαίου.
«Συγχαρητήρια Ρεάλ για τον τίτλο του Σούπερ Καπ», ανέφερε το tweet των Καταλανών. Μια κίνηση που δείχνει που πως παρά την αντιπαλότητα μετάξυ των δύο ομάδων ο σεβασμός παραμένει ανάμεσα τους.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!