
Το σπουδαίο επίτευγμα Βαλμπουενά και Βέλεθ στη Λεωφόρο
Ματιέ Βαλμπουενά και Φραν Βέλεθ πέτυχαν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στο ίδιο παιχνίδι.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στη Λεωφόρο σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού δεν είχε ρυθμό, γκολ αλλά και ιδιαίτερες φάσεις στις δυο εστίες.
Ωστόσο, είχε δυο σπουδαίες επιδόσεις, αφού ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Φραν Βέλεθ έφτασαν τις 100 συμμετοχές στην Ελλάδα, καταφέρνοντας μάλιστα να το πετύχουν στο ίδιο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε στην επίδοση αυτή, έχοντας 62 παιχνίδια πρωταθλήματος, 7 Κυπέλλου και 31 για την Ευρώπη. Το ντεμπούτο του είχε γίνει σε άλλο ένα 0-0, στις 23/7/2019, στο εκτός έδρας ματς με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.
Από την άλλη, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κατάφερε να συμπληρώσει τον συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, μετά από 4 χρόνια αγωνιζόμενος στην Ελλάδα. Ο Βέλεθ έχει 86 παρουσίες στο πρωτάθλημα (47 με τον Άρη και 39 με τον Παναθηναϊκό) 11 στο Κύπελλο (7 και 4 αντίστοιχα) και τρεις εμφανίσεις στην Ευρώπη (όλες με τους Θεσσαλονικείς), ενώ έκανε το ντεμπούτο του είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου, στο νικηφόρο 3-0 στη Λαμία.
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
