
Ομπαμεγιάνγκ – Εγκαταλείπει το Κόπα Άφρικα κι επιστρέφει στην Άρσεναλ
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δε θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα μετά από απόφαση του προπονητή της Γκαμπόν κι αναμένεται να επιστρέψει στην Άρσεναλ.
Ο Πιερ Εμερικ Ομπαμεγιάνγκ αποχαιρετά πρόωρα το Κόπα Άφρικα και θα επιστρέψει στην Άρσεναλ.
Η απόφαση πάρθηκε από τον προπονητή της Γκαμπόν, Πατρίς Νεβέου, ο οποίος θέλει ο παίκτης του να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται και φυσικά η Αγγλία είναι καλύτερο μέρος από το Καμερούν, όσον αφορά το σύστημα υγείας.
Υπενθυμίζουμε πως ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 6 Ιανουαρίου και δεν αγωνίστηκε στη διοργάνωση.Αναμενόταν να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα κόντρα στην Γκάνα, όμως διαγνώσθηκε με καρδιακά προβλήματα, που οφείλονται στη μόλυνσή του από τον ιο.
Ο Νεβέου μίλησε για την απόφασή του στο GOAL:
«Από χθες, πάρθηκε η απόφαση να τον στείλουμε πίσω στην Άρσεναλ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε την κατάσταση της υγείας του εδώ (στο Καμερούν) και δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την παθολογία του Covid εδώ. Είναι σημαντικό να επιστρέψει ο Πιερ στην Άρσεναλ».
Pierre-Emerick Aubameyang is leaving Afcon to return to Arsenal to have his health assessed.
Aubameyang has not featured for Gabon due to suspected heart issues, having only recently recovered from Covid-19. pic.twitter.com/RbHqmLeV5Q
— GOAL News (@GoalNews) January 17, 2022
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin

