Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σουηδός Έκμπεργκ σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Σουηδός Έκμπεργκ σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την Τετάρτη. Όλοι οι ορισμοί των αναμετρήσεων του Κυπέλλου από την ΚΕΔ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς για τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ορίζοντας τον Σουηδό Αντρέας Έκμπεργκ για το ντέρμπι της Τετάρτης στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο 37χρονος ρέφερι θα ξανασφυρίξει σε ελληνική διοργάνωση για δεύτερη φορά, καθώς είχε οριστεί τον περασμένο Μάιο στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-1 για τα play off της Superleague.

Βοηθοί του Έκμπεργκ στην Τούμπα θα είναι οι συμπατριώτες του Τσουλούμ και Κλέβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Βίτορ Φερέιρα. Τέταρτος θα είναι ο Γκάμαρης, που χθες ήταν στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός (1-2).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έκμπεργκ έχει βρεθεί πολλές φορές σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αφού είχε «σφυρίξει» στο ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 0-0 το 2015 και στο ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2 το 2019, αλλά και στο Μίλαν-ΑΕΚ 0-0 το 2017. Εκτός από αυτά ο Σουηδός το 2018 ήταν διαιτητής στο Χιμπέρνιαν-Αστέρας 3-2 και το 2021 στο Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν 4-2 στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια των πρώτων προημιτελικών θα σφυρίξουν Έλληνες. Πιο συγκεκριμένα, στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με VAR τους Κουμπαράκη και Πετρόπουλου, στο Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας ο Τάσος Παπαπέτρου με VAR τους Σιδηρόπουλο και Πάτρα και στο Άρης-Λαμία ο Κωνσταντίνος Περράκης με VAR τους Διαμαντόπουλο και η Κουρομπύλια.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024