Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος προς ΣΥΡΙΖΑ - Αφήστε έξω από τα εσωκομματικά σας προβλήματα την αστυνομία

Θεοδωρικάκος προς ΣΥΡΙΖΑ – Αφήστε έξω από τα εσωκομματικά σας προβλήματα την αστυνομία

Στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν υπάρχει εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα ανεξαρτήτως τήρησης των μέτρων και αν οι βουλευτές της ΝΔ έχουν πρόσβαση σε υπηρεσιακά έγγραφα της αστυνομίας με αφορμή το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη απάντησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το αν υπάρχει εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα ανεξαρτήτως τήρησης των μέτρων και αν οι βουλευτές της ΝΔ έχουν πρόσβαση σε υπηρεσιακά έγγραφα της αστυνομίας, με αφορμή το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει εκτός της συζήτησης την ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε στο twitter: «Προς ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Αφήστε την Έλληνικη Αστυνομία έξω από τα εσωκομματικά σας προβλήματα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χτες αμφισβήτησε το αφήγημα της αστυνομίας και της ΝΔ για τα όσα συνέβησαν καλύπτοντας τον Παύλο Πολάκη και την δική του εκδοχή για το περιστατικό στο Μοσχάτο και έθεσε δύο ερωτήματα καλώντας ειδικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει:

Πρώτον αν «υπάρχει όντως εντολή σε αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης ανεξάρτητα από το αν τηρούνται ή όχι τα μέτρα υγειονομικής προστασίας;» και δεύτερον αν «έχουν πρόσβαση οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σε υπηρεσιακά έγγραφα της ΕΛΑΣ;».

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό με τον Πολάκη

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024