Ρόδος-Καστελόριζο – Γέμισε η θάλασσα ναρκωτικά χάπια με σβάστικες
Εντοπίστηκαν πάνω από 250.000 ναρκωτικά χάπια - Οι συσκευασίες είχαν σήμα τον αγκυλωτό σταυρό
Χιλιάδες ναρκωτικά χάπια εντοπίστηκαν σε παραλίες της Ρόδου και της Μεγίστης μέσα σε πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες εξωτερικά έφεραν το σύμβολο της σβάστικας.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης κατά την διάρκεια περιπολίας στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στην παραλιακή περιοχή «Κάτω Πέτρες» της Ρόδου εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν, δύο τσουβάλια, σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων τα ένα από το άλλο, περιέχοντα συνολικά ενενήντα πλαστικές συσκευασίες με δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών τύπου «Captagon», τα λεγόμενα και χάπια τζιχαντιστών.


Ορισμένα εξ αυτών ήταν αλλοιωμένα λόγω εισροής θαλασσινού νερού. Η συνολική τους ποσότητα εκτιμάται σε 181.800 δισκία
Την ίδια περίπου ώρα η Λιμενική Αρχή Ρόδου ενημερώθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης ότι εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν στην παραλία της Μεγίστης (Καστελόριζο), σαράντα συσκευασίες περιέχουσες δισκία, πιθανόν ναρκωτικών ουσιών, με εκτιμώμενη συνολική ποσότητα ογδόντα χιλιάδες οκτακόσια τεμάχια (80.800). Από τις μέχρι σήμερα πραγματοποιηθείσες περιπολίες των εμπλεκόμενων Λιμενικών Αρχών δεν εντοπίστηκαν περαιτέρω ναρκωτικές ουσίες.
Οι συσκευασίες έφεραν εξωτερικά λογότυπο με το σύμβολο της σβάστικας. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
- Ευρώπη: Το 56% των πολιτών δηλώνει ότι δεν έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς – Στην Ελλάδα;
- To μέλλον της Google είναι agentic – Όλες οι ανακοινώσεις στο συνέδριο της εταιρείας
- Ζαχαρίας Κεσσές: Κάποια θύματα του Predator ντίλαραν με τις υποκλοπές το πολιτικό τους μέλλον, όλοι όσοι είναι στη λίστα, δεν τους ακούμπησε κανείς
- Κρήτη: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Ναρκωτικά, όπλα και «διάλογοι-φωτιά» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικες για τον ξυλοδαρμό έξω από γυμνάσιο
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Akylas: «Γιατί ζήτησα συγγνώμη για τη Eurovision»
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442