
Καβάλα – Αυτοκίνητο παραλίγο να… «βουτήξει» στο κενό μετά από τροχαίο
Ευτυχώς, παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο Ι.Χ τα οποία κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον δρόμο του Αγίου Σιλά.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η πορεία του ενός οχήματος εξετράπη και ο δεύτερος οδηγός ενός αυτοκινήτου τύπου «αγροτικό», προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο στην άκρη του δρόμου, το «καβάλησε» και, ευτυχώς, σταμάτησε προτού πέσει στο… κενό.
Σύμφωνα με το kavalapost, ευτυχώς, παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Καβάλας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά και γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση των οχημάτων.
- Ωραιόκαστρο: Κατέληξε η γυναίκα που είχε πάθει ανακοπή – Στους τρεις οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς
- Σουδάν: Τουλάχιστον 330 παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί στον πόλεμο φέτος, σύμφωνα με τη UNICEF
- ΟΙΕΛΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος – «Ώρα μηδέν εάν δεν υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις»
- ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί – Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας
- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας στηρίζει τον Αντσελότι




