
Ο Μαρσιάλ δεν θέλει να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ
Ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να φύγει οπωσδήποτε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και επιστρατεύει κάθε τρόπο να πιέσει για μεταγραφή, ακόμα κι αποχή από τα ματς, όπως χθες κόντρα στην Άστον Βίλα.
Ο Άντονι Μαρσιάλ δεν βλέπει την ώρα να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και δείχνει με κάθε τρόπο ότι δε θέλει να βρίσκεται στο ρόστερ της ούτε λεπτό παραπάνω.
Κόντρα στην Άστον Βίλα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρότι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στον Κουτίνιο που έκανε τρομερό ντεμπούτο με τους «Χωριάτες».
Ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε στον πάγκο του δύο τερματοφύλακες κι αποκάλυψε σε τοποθέτησή του πως αυτό συνέβη μετά την επιλογή του Γάλλου εξτρέμ να θέσει εαυτόν εκτός αποστολής από το ματς.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Δεν ήθελε να είναι στην ομάδα. Κανονικά θα ήταν αλλά ο ίδιος δεν ήθελε».
Ο Μαρσιάλ θέλει πάση θυσία να φύγει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έχει κάνει γνωστό, όμως μέχρι τώρα βλέπει τη μετακίνησή του να «κολλάει» με τη Σεβίλλη να μην προχωρά τελικά στην απόκτησή του.
- Συρία: Ο Γκουτέρες ζητά να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της χώρας
- Η μητέρα του Μπεν και του Κέισι Άφλεκ, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών – Η τελευταία επιθυμία της
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Φιλική ήττα για τη Ναϊμέγκεν από την Έλβερσμπεργκ (1-0)
- Ιράν: Δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στον πόλεμο της Υεμένης, λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί
- Ισπανία: Ένας νεκρός από πυρκαγιά στη Βαλένθια
- Μπολόνια – Ηρακλής 2-0: Θετικές εντυπώσεις από τον «Γηραιό», παρά τη φιλική ήττα (vid)
