Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέδας – «Τυχεροί που βρήκαμε το πρόβλημα του Ανγκόλα»

Δέδας – «Τυχεροί που βρήκαμε το πρόβλημα του Ανγκόλα»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για το πρόβλημα του Μπράιαν Ανγκόλα, αλλά και για την περίπτωση του μοναδικού παίκτη που μπορεί να κοιτάξει η ΑΕΚ για μεταγραφή.

Η ΑΕΚ υπέστη βαριά ήττα από το Περιστέρι, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει πως το πρόβλημα της Ένωσης είναι στα γκαρντ και την έλλειψη αθλητικότητας.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Μπράιαν Ανγκόλα, επισημαίνοντας πως ο σύλλογος είναι τυχερός που το εντόπισε σε έναν προληπτικό έλεγχο.

Τέλος, ρωτήθηκε για την περίπτωση απόκτησης κάποιου παίκτη, λέγοντας πως αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι μόνο ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Δέδας:

Για το πρόβλημα του Μπράιαν Ανγκόλα: «Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ: «Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αυτό μετρά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ».

Για την απόκτηση κάποιου παίκτη: «Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024