
Χειροπέδες σε 32χρονο που πυροβολούσε στον αέρα – Τα σκάγια «βρήκαν» 76χρονη
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου
Χειροπέδες σε έναν 32χρονο στο Τρίκερι Μαγνησίας, ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα το βράδυ του Σαββάτου και κατηγορείται για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα και, μάλιστα, ορισμένα από τα σκάγια «βρήκαν» 76χρονη γυναίκα, όπως μεταφέρει το e-thessalia.gr.
Ειδικότερα, αυτά έπεσαν στο κεφάλι και τους ώμους της γυναίκας που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα, χωρίς, ωστόσο, να την τραυματίσουν.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.
- Όσα είδε η Left στις ελληνικές φυλακές «δεν αρμόζουν σε κράτος δικαίου»
- Κηφισιά: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της
- Αταμάν μέσω γραπτής δήλωσης: «Πεπεισμένοι ότι θα κλείσουμε τη σειρά με τη Βαλένθια στο γήπεδό μας»
- Χανταϊός: Δεν είναι ούτε η αρχή μιας επιδημίας ούτε μιας πανδημίας, λέει ο ΠΟΥ
- Capital Clean Energy Carriers: Παραλαβή και δεύτερου πλοίου μεταφοράς LCO2/πολλαπλών αερίων
- Η AI κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, την ώρα που η τεχνολογία απολύει μαζικά

