
Νόβακ Τζόκοβιτς – Ξανά στο ξενοδοχείο κράτησης
Αυστραλιανό δικαστήριο όρισε την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ακύρωσης της βίζας του Τζόκοβιτς αύριο, Κυριακή, στις 09.30 (τοπική ώρα, 00.30 ώρα Ελλάδας)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε στο ξενοδοχείο κράτησης για μετανάστες, στο οποίο παρέμεινε την περασμένη εβδομάδα, σήμερα λίγο πριν τις 15.30 (τοπική ώρα, 06.30 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.
Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για την κράτηση 33 αιτούντων άσυλο και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της COVID-19.
Αυστραλιανό δικαστήριο όρισε την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ακύρωσης της βίζας του Τζόκοβιτς αύριο, Κυριακή, στις 09.30 (τοπική ώρα, 00.30 ώρα Ελλάδας).
Συνθήματα
Περί τους 12 ακτιβιστές ήταν στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Σταματήστε το μαρτύριο, αφήστε τους», καθώς ο αθλητής μεταφερόταν στο ξενοδοχείο από συνοριοφύλακες.
Στον αντίποδα κινήθηκε η δήλωση που έκανε ένας ποδηλάτης που κινούνταν στο σημείο και φώναξε στον Τζόκοβιτς: «Πήγαινε σπίτι Νόβακ». Η δήλωση αυτή είναι χαρακτηριστική της δυσαρέσκειας των Αυστραλών για τη διαμορφούμενη κατάσταση.
Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ αποφάσισε χθες πως πρέπει να πάμε σε απέλαση του τενίστα καθώς η παρουσία του στη χώρα θα μπορούσε να προκαλέσει πολεμική, ενώ κρίθηκε πως ο ίδιος ο Τζόκοβιτς αποτελεί ένα άτομο που μπορεί να διασπείρει τον ιό.
«Πιστεύω πως η παρουσία του είναι ένα ρίσκο για την υγεία της αυστραλιανής κοινότητας» είπε ο υπουργός.
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο

