
Μανωλάς – «Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»
Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε το… σύνθημα για το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται αύριο (16/1) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Κώστα Μανωλά να δίνει το σύνθημα για το «διπλό».
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε για το μεγάλο αιώνιο ντέρμπι και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λεωφόρο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
Για το ντέρμπι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία. Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3 πόντους».
Για τον κορωνοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».
- Ο πολιτικός «χωρισμός» Τραμπ – Μελόνι αποδεικνύει πως ΕΕ και MAGA δεν μπορούν να βρουν κοινό έδαφος
- Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-0 : Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τους γηπεδούχους
- Αμερικάνος στρατιώτης συνελήφθη αφού κέρδισε 400.000 στοιχηματίζοντας στην επιχείρηση Μαδούρο
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Έβερτον
- LIVE: Γουλβς – Τότεναμ
- Ο Ρομέν Γαβράς φέρνει στην οθόνη μια δόση εφηβικής αλητείας
