
Άρης – Με έξι αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι Φαμπιάνο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Γκάμα, Ματίγια και Μανσίνι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι (19.30) στη Ριζούπολη.
Ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι Φάμπιανο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Ματίγια και Γκάμα.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν ξεκινάει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φάμπιανο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Ματίγια ξεκινούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μανσίνι που θα είναι ο επίθετικός κορυφής.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Σάκιτς, Εντιαγέ, Τζέγκο, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.
- «Νταντάδες της γειτονιάς»: Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Δώρο Δαναών
- «Ανάληψη ευθύνης» για την αναστάτωση στην Κυψέλη – «Διαρροή εδαφικού πολφού από αγωγό αποχέτευσης» λέει η Ελληνικό Μετρό
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου


