
Άρης – Με έξι αλλαγές κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι Φαμπιάνο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Γκάμα, Ματίγια και Μανσίνι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι (19.30) στη Ριζούπολη.
Ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι Φάμπιανο, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Ματίγια και Γκάμα.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν ξεκινάει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φάμπιανο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Ματίγια ξεκινούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μανσίνι που θα είναι ο επίθετικός κορυφής.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Σάκιτς, Εντιαγέ, Τζέγκο, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.
- Σε εξέλιξη η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου ως προέδρου της ΚΟ του κόμματος
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγός του


