
Θεσσαλονίκη – Δύο συλλήψεις και 30 προσαγωγές μετά τα επεισόδια
Στα συγκεκριμένα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη ένας διαδηλωτής πήρε φωτιά, καθώς γλίστρησε και έπεσε στη φλεγόμενη άσφαλτο.
Επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια η Αστυνομία, σύμφωνα με ΓΑΔΘ και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, έγιναν δύο συλλήψεις και 30 προσαγωγές.
Τα επεισόδια συνέβησαν στο κέντρο της πόλης κατά τη λήξη της πορείας διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων στο ΑΠΘ.
Αναλυτικότερα, κατά τη λήξη πορείας επικράτησε ένταση και ρίψεις βομβών μολότοφ που πραγματοποίησαν ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου εναντίον των αστυνομικών που είχαν δημιουργήσει φραγμό στο ύψος του κτιρίου της ΕΥΑΘ στην οδό Εγνατία.
Στη συνέχεια ακολούθησε κυνηγητό σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών. Να θυμίσουμε ότι στα επεισόδια ένας διαδηλωτής πήρε φωτιά, καθώς γλίστρησε και έπεσε στη φλεγόμενη άσφαλτο.
Η πορεία έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο κτίριο του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και του εργαστηρίου Φαρμακολογίας του ΑΠΘ.
Δείτε βίντεο
- Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στη νότια Ρωσία – Xτυπήθηκε διυλιστήριο πετρελαίου
- Η κοινωνία ήδη πληρώνει το μάρμαρο
- Τουρκία: Τον Έλιοτ Ρότζερ που αιματοκύλισε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ είχε πρότυπο ο μαθητής που άνοιξε πυρ
- Από την κατσαρόλα στο τραπέζι: Ανακαλύψαμε γιατί στις γεύσεις και στις σχέσεις, όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Πατέρας, μέντορας, είδωλο – Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον ήρωα του
- Οι Metallica έρχονται στην Αθήνα και η COSMOTE TELEKOM σου δίνει το «κλειδί» για το sold out live στο ΟΑΚΑ!





