Βρετανία – Νέος «πονοκέφαλος» για τον Μπόρις Τζόνσον – Πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου
Σύμβουλοι και δημόσιοι λειτουργοί συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την αποχώρηση δύο μελών της ομάδας του πρωθυπουργού, του διευθυντή Επικοινωνίας Τζέιμς Σλακ και ενός εκ των προσωπικών φωτογράφων του Μπόρις Τζόνσον, διευκρινίζει η συντηρητική εφημερίδα.
Μέλη του προσωπικού που εργάζεται στο γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ διοργάνωσαν πέρυσι γιορτή εν μέσω πλήρους λοκντάουν και την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου, αποκάλυψε χθες, Πέμπτη, η βρετανική εφημερίδα The Telegraph.
Σύμβουλοι και δημόσιοι λειτουργοί συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την αποχώρηση δύο μελών της ομάδας του πρωθυπουργού, του διευθυντή Επικοινωνίας Τζέιμς Σλακ και ενός εκ των προσωπικών φωτογράφων του Μπόρις Τζόνσον, διευκρινίζει η συντηρητική εφημερίδα.
Οι νέες αυτές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός αγωνίζεται για την παραμονή του στη θέση του αφότου ζήτησε συγγνώμη για την παρουσία του σε άλλη γιορτή που είχε γίνει στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω και πάλι λοκντάουν το 2020, λέγοντας ότι πίστευε πως επρόκειτο για συνάντηση εργασίας.
Η γιορτή αυτή στην Ντάουνινγκ Στριτ που αποκαλύπτεται τώρα έγινε, σύμφωνα με την Telegraph, την παραμονή της κηδείας του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε περίοδο εθνικού πένθους.
Οι εικόνες της βασίλισσας που καθόταν μόνη της στην πρώτη σειρά στην εκκλησία στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου λόγω των περιορισμών που συνδέονταν με την COVID-19 συμβόλιζαν τότε την αυστηρότητα του λοκντάουν που ίσχυε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


























![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)


![Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash-1-1-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442