
Τζώρτζης Μονογυιός – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον αδερφό της βουλευτού της ΝΔ – Πατέρας δυο παιδιών
Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο
Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σοκαριστικό αυτό τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.
Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε αγοράσει χθες το όχημα και το οδηγούσε για πρώτη φορά.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δένδρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.
Μέσα στην Ferrari βρισκόταν και η 35χρονη σύντροφός του, η οποία βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη.
Η συμμετοχή στο «The Wall»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall».
Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει αφού είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»






