
Τζώρτζης Μονογυιός – Στη Μύκονο θα γίνει η κηδεία του
O Τζώρτζης Μονογυιός θα κηδευτεί στη Μύκονο, όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος του νησιού που ήταν προσωπικός φίλος του.
Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα κηδευτεί στη Μύκονο, όπως ενημέρωσε ο στενός φίλος του και αντιδήμαρχος του νησιού των Κυκλάδων, Μίλτος Ατζαμόγλου.
Ο αντιδήμαρχος έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού μετά το φρικτό τροχαίο στη Βούλα.
«Η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Από ώρα σε ώρα βγαίνει από το χειρουργείο. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του», αναφέροντας πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, δίπλα στη σύζυγο του φίλου του που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο.
Η Ζήνα Κουτσελίνη συνέχισε να διαβάζει το μήνυμα του αντιδημάρχου: «Πήρε αναβολή το χειρουργείο για αύριο γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη, που έπεσε στο 28. Οι γιατροί αποφάσισαν να αναβάλουν το χειρουργείο».
Η γυναίκα, σύμφωνα με την εκπομπή, μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό στο Mediterraneo στη Γλυφάδα.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Κατρίνης: Να ενημερωθεί άμεσα η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για το ουκρανικό drone
- Ιράν: Στα μέσα Ιουνίου η κηδεία του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Τρεις ημέρες θα διαρκέσουν οι τιμητικές εκδηλώσεις
- Ο Κιάνου Ριβς ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση για απάτη εκατομμυρίων
- Water Polo League: Η «Χρυσή Βίβλος» στις γυναίκες – Τα 16 πρωταθλήματα έφτασε ο Ολυμπιακός
- Φωτιά σε υπόγειο καταστήματος στο Κολωνάκι
- Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην πλατεία Κολιάτσου – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός




