Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζης Μονογυιός - Η «κατάρα» των ριάλιτι - Nεκροί σε τροχαία, δολοφονίες και φυλακή

Τζώρτζης Μονογυιός – Η «κατάρα» των ριάλιτι – Nεκροί σε τροχαία, δολοφονίες και φυλακή

Ο Τζώτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει το 2003 στο ριάλιτι The Wall

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε ένα δένδρο.

Ο Τζώτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει το 2003 στο ριάλιτι The Wall. Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει αφού είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

O Τζώρτζης Μονογυιός έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των παικτών ριάλιτι που κάποια χρόνια μετά από αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Το 2021 η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από την στυγερή δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Survival Secret και μάλιστα ήταν ο μεγάλος νικητής.

Survival Secret: Τάσος Μπερδέσης

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secret, το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Ο 39χρονος πυγμάχος έπεσε νεκρός στη Βάρη όταν άγνωστος τον «γάζωσε» με σφαίρες σε απόσταση λιγότερη των 3 μέτρων.

Ο εκτελεστής τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε μέσα απ’ το μαύρο τζιπ και την ώρα που αυτός μόλις που είχε κατέβει απ’ το λευκό Smart για να κατευθυνθεί πεζός σε γυμναστήριο της Βάρης.

Ο Πατρινός πυγμάχος στο απόμερο χωμάτινο πάρκινγκ –σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας- φαίνεται πως έστρεψε την κίνηση του κορμιού του προς τη θέση του οδηγού αλλά προς στιγμήν καθησύχασε αφού δεν περίμενε πως απ’ το πίσω κάθισμα θα ξεπρόβαλε η φιγούρα του δολοφόνου του που άνοιξε την πόρτα του και τον πυροβόλησε μέσα απ’ το τζιπ.

Bar: Γιώργος Νάιδας

Το μελαχρινό αγόρι με τα μακριά μαλλιά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα έγινε γνωστό μέσα από το σύντομο πέρασμά του από το reality του Mega, Bar. Στα highlights της συμμετοχής του ήταν η επεισοδιακή αποχώρησή του, τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν οι συμπαίκτες του αλλά και οι τηλεθεατές τον είδαν να προχωρά προς την έξοδο λέγοντας «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… ‘την κάνει’».

Ύστερα από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου κυνήγησε τα επαγγελματικά του όνειρα, το 2008 και ενώ οδηγούσε την καινούρια του μηχανή, έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.

Φάρμα: Γιάννης Βακρινός

Τον Γιάννη Βακρινό τον γνωρίσαμε το 2003 μέσα από τη «Φάρμα» του MEGA. Τον συζητήσαμε όμως ακόμη περισσότερο, όταν τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, το 2006, βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Ακράτα.

Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια και το 2008 αφέθηκε ελεύθερος.

Το 2012, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι αφού έδωσε επί είκοσι μέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τους τρεις γιους του.

Mission: Στέφανος Κοκολογιάννης

Ο σκληρός κρητικός Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός στους τηλεθεατές μέσα από τη συμμετοχή του στο Mission του ΑΝΤ1, απ’ όπου και βγήκε νικητής με το έπαθλο των 200.000 ευρώ στο χέρι.

Χρόνια αργότερα, το 2007, απέκτησαν με τη σύντροφό του, Τάνια, το πρώτο τους μωράκι – όμως, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του, το αγγελούδι τους «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

Η δεύτερη φορά που το όνομά του ήρθε στο φως της δημοσιότητας για δυσάρεστο λόγο ήταν τον Ιούνιο του 2011, μετά το διπλό φονικό του Πρίαμου Ξυδάκη και του Μανώλη Σταυρουλάκη.

Το όνομά του ενεπλάκη σε αυτή την υπόθεση και έτσι, ύστερα από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση 12 ετών με αναστολή μέχρι την έφεση, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Power Of Love: Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην λεωφόρου Συγγρού με τη μηχανή του. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Πάνος κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα ο παίκτης του ριάλιτι να χάσει τη ζωή του.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024