
Ρόδος – Τεράστιος τοίχος κατέρρευσε και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα
Στο σημείο εκείνη την ώρα, ευτυχώς δεν υπήρχαν οι εργαζόμενοι ή οι ιδιοκτήτες του συνεργείου και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Ισοπεδώθηκαν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε χώρο συνεργείου που βρίσκεται επί της Ρόδου- Λίνδου, όταν σήμερα το πρωί κατέρρευσε ένα τεράστιο τμήμα τοίχου, εξαιτίας προφανώς των ραγδαίων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ενδεχομένως και κακοτεχνίας.
Στο σημείο εκείνη την ώρα, ευτυχώς δεν υπήρχαν οι εργαζόμενοι ή οι ιδιοκτήτες του συνεργείου και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Φωτό από rodiaki.gr
Ο τοίχος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο τα οποία κατέγραψε η “Ροδιακή”, δεν καταπλάκωσε απλώς τα αυτοκίνητα, αλλά τα συνέθλιψε, κάνοντάς τα ένα με το έδαφος.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

- Πληθωρισμός: Από τις Βρυξέλλες έως την Αθήνα – Οι πιέσεις προμηνύουν εξελίξεις
- Μάντζος: Η προπαγάνδα είναι το ύστατο καταφύγιο ενός συστήματος εξουσίας σε αποδρομή
- Ρωσία, Λιθουανία και Ανατολική Ευρώπη: Πώς η Black Card του Έπσταϊν έγινε «εργαλείο» διακίνησης γυναικών
- Υποκλοπές: Η τελευταία ευκαιρία ώστε να σωθεί η χαμένη τιμή του Άρειου Πάγου
- «Επικίνδυνη ζέστη» απειλεί το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν κόντρα στη Μύκονο Betsson οι Ναν και Φαρίντ




