Αγρίνιο – Νεκρή 42χρονη από κοροναϊό
Είχε διακομισθεί διασωληνωμένη πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία.
Μία ακόμη νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή στο Αγρίνιο, χάνοντας τη μάχη με τον κοροναϊό, από τον οποίο είχε νοσήσει και νοσηλευόταν για ημέρες στο νοσοκομείου.
Διαβάστε ακόμα: Αγρίνιο – Πέθανε από κοροναϊό 41χρονος ιερέας, πατέρας δύο παιδιών
Ο λόγος για μία 42χρονη, η οποία είχε διακομισθεί διασωληνωμένη πριν από λίγες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί ραγδαία.
Δυστυχώς χθες Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ κοροναϊού του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά από επιπλοκές που προκάλεσε ο κοροναϊός σε χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με το karvasaras.gr, η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας τριάδας Αγρινίου σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι.
- Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος





