Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ – Τσέλσι 0-1 : Την κέρδισε ξανά κι έφυγε για τελικό

Τότεναμ – Τσέλσι 0-1 : Την κέρδισε ξανά κι έφυγε για τελικό

Η Τσέλσι πέρασε με διπλό (1-0) από την έδρα της Τότεναμ και με δύο νίκες έκλεισε θέση για τον τελικό του Carabao Cup. Τρίτος τελικός μέσα σε ένα χρόνο για τους «μπλε» του Τούχελ!

Θέση για το «Γουέμπλεϊ» έκλεισε η Τσέλσι. Μετά το 2-0 του πρώτου ματς, οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 και στη ρεβάνς κόντρα στην Τότεναμ και θα διεκδικήσουν την έκτη τους κούπα στο Carabao Cup, στον τρίτο τους τελικό από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ. Τον νικητή του Λίβερπουλ – Άρσεναλ περιμένουν πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης για να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Στην πρώτη σημαντική στιγμή του ματς ήρθε και το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση. Στο 18′ ο Μάουντ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκολίνι έκανε άστοχη έξοδο και ο Ρίντιγκερ με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Πολλές ευκαιρίες δεν είχε η Τότεναμ, αλλά σε δύο περιπτώσεις κέρδισε πέναλτι το οποίο υπέδειξε αρχικά ο Μάρινερ και με την παρέμβαση του VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Στο 63′ μάλιστα ο Κέιν σκόραρε, αλλά και πάλι «μίλησε» το VAR ακυρώνοντας το γκολ για οφσάιντ του Άγγλου. Το 0-1 έμεινε έτσι μέχρι το τέλος κι έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στην Τσέλσι.

Τότεναμ: Γκολίνι, Ντέιβις, Ντόχερτι (65’ Σεσενιόν), Έμερσον, Σάντσεζ, Τανγκανγκά, Γουίνκς (81’ Σκιπ), Χοϊμπιέργκ, Λο Σέλσο (71’ Χιλ), Κέιν, Μόουρα.

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγκα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (66’ Τ. Σίλβα), Ρίντιγκερ, Σαρ, Ζορζίνιο (82’ Λόφτους Τσικ), Κόβασιτς (77’ Καντέ), Οντόι, Μάουντ (67’ Ζίγιετς), Βέρνερ (66’ Αλόνσο), Λουκάκου.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024