
Αποφεύγει την έρευνα η Λίβερπουλ – Στο «κενό» οι πιέσεις ομάδων προς την EFL
Δεν θα διεξαχθεί τελικά έρευνα από την EFL για την αναβολή του πρώτου ημιτελικού του Carabao Cup, της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, παρά το αίτημα πολλών ομάδων.
H EFL, η οποία είναι η αρμόδια αρχή για το Carabao Cup και τρεις ακόμα κατηγορίες στην Αγγλία, δεν θα διεξάγει τελικά έρευνα για την αναβολή του πρώτου ημιτελικού της διοργάνωσης, αμάμεσα σε Λίβερπουλ κι Άρσεναλ.
Οι ομάδες μικρότερων κατηγοριών, που συμμετέχουν στον θεσμό είχαν απευθύνει σχετικό αίτημα, μετά την παραδοχή Κλοπ πως οι «Reds» είχαν μόλις ένα κρούσμα κορωνοϊού κι όχι έξαρση, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.
Η αναβολή λοιπόν θα διατηρηθεί, αν και πάρθηκε με εκτίμηση εσφαλμένων δεδομένων. Βέβαια οι ομάδες από πλευράς τους δικαιολογημένα δυσπιστούν, καθώς σε δικές τους περιπτώσεις ζήτησαν αναβολή λόγω κρουσμάτων, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν
- Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στην Βάγια Νέστορα
- Αγγλία – Αργεντινή: Οι παίκτες της Αλμπισελέστε βρήκαν το παγούρι του Πικφορντ με τις σημειώσεις για τα πέναλτι (vid)
- Παχυσαρκία: Σε 15 ημέρες η λύση για τα φάρμακα, λέει η κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης



