Ο Τάσος Χαλκιάς είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματίσει το μάτι του.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.
Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του με το μάτι του μαυρισμένο και έγραψε:
«Άλλο ένα τραύμα!! Σωματικό αυτή τη φορά!! Σοβαρό , επικίνδυνο… Έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν… Πέρασε, τους ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μού είπαν!! Όσοι δεν σε ξέρουν, σε γλωσσοτρώνε».
«Χαμογελάω, άλλη μια εμπειρία ζωής το λέω εγώ!!! Και προχωράμε πάμε γι’ άλλα, όσο ακόμα αντέχουμε!!! Και ως φαίνεται αντέχουμε πολλά».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας