Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτόν τον προπονητή επέλεξε ο Ολυμπιακός αντί του Παυλίδη

Αυτόν τον προπονητή επέλεξε ο Ολυμπιακός αντί του Παυλίδη

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σέρβου Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος μάλιστα αποτελεί εισήγηση του Χάρη Παυλίδη.

Ο Χάρης Παυλίδης αποτελεί παρελθόν για το Ολυμπιακό, με τον έμπειρο τεχνικό να αποδέχεται την εξωπραγματική πρόταση που του έκανε η ομοσπονδία της Κίνας και να αναλαμβάνει την εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη μόλις ενημερώθηκε από τον Ελληνα προπονητή ότι αποχωρεί από τη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου άρχισε αμέσως την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σέρβου Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος μάλιστα αποτελεί εισήγηση του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος μπορεί να ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά παραμένει μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας και ήθελε να συμβάλει στη διάδοχη κατάσταση.

Ο Σέρβος είχε τεράστια καριέρα ως αθλητής, καθώς είχε κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια με την Σερβία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης τέσσερα Κύπελλα Ευρώπης. Τρία με την Μπρέσια και ένα με την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Από το 2015 είναι στην εθνική ομάδα του Ιράν, την οποία κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις στο ασιατικό πόλο.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς, ο οποίος είχε σπουδαίες επιτυχίες ως αθλητής, τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε την επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών, με την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του από τον σύλλογο του Πειραιά.

Μια πολύ καλή επιλογή από τον Ολυμπιακό, με τον Χάρη Παυλίδη να εγγυάται προσωπικά για τον Σέρβο, που αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο που αφηνει ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος γιγάντωσε την γυναικεία ομάδα των Πειραιωτών και την έκανε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024