Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» ενός μεγάλου – Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Παυλίδης

Το «αντίο» ενός μεγάλου – Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Παυλίδης

Ο Χάρης Παυλίδης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και συνεχίζει την καριέρα του στην εθνική ομάδα της Κίνας – Ενας σπουδαίος προπονητής, που οδήγησε σε πολλούς τίτλους τις Ερυθρόλευκες και χάρισε αμέτρητες στιγμές χαράς στον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Χάρης Παυλίδης μπορεί να φεύγει από τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα της Κίνας, αλλά δεν θα πάψει ποτέ να είναι μέρος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Ο σπουδαίος προπονητής, που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα του πειραϊκού συλλόγου σε πολλούς τίτλους και χάρισε αμέτρητες στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του Ολυμπιακού, φεύγει από την Ελλάδα και την ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις σημαντικότερες εθνικές ομάδες του πλανήτη. Μια επιλογή που ήταν μονόδρομος ουσιαστικά για τον Χάρη Παυλίδη, μετά την απίστευτη πρόταση που του είχε καταθέσει η ομοσπονδία της Κίνας.

Μια πρόταση που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια! Μια πρόταση που ήταν αδύνατο να αρνηθεί, με το συμβόλαιο που υπέγραψε να αποδεικνύει περίτρανα πόσο σπουδαίος είναι ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος πλέον θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους  προπονητές στον κόσμο.

Ο Παυλίδης με την αμέριστη στήριξη του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και στη στήριξη του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, «έχτισε» από την αρχή την ομάδα πόλο των Γυναικών του Ολυμπιακού και κατάφερε να την οδηγήσει σε 5 ευρωπαϊκούς τίτλους από το 2014 έως το 2021.

Μια… εκτόξευση για το γυναικείο τμήμα πόλο του συλλόγου, που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χάρη Παυλίδη. Ένα κόσμημα για το ελληνικό πόλο, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές μπορεί να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν άριστες σχέσεις, με τον Ολυμπιακό να είναι το σπίτι του Χάρη Παυλίδη και ο έμπειρος προπονητής ένα κομμάτι της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Χάρη Παυλίδη στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο Σέρβος προπονητής από το 2015 είναι στην εθνική ομάδα του Ιράν. Ως παίκτης έχει κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια με την Σερβία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης τέσσερα Κύπελλα Ευρώπης. Τρία με την Μπρέσια και ένα με την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.

Δείτε το αντίο του Χάρη Παυλίδη:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024