
Επίσημο – Αναβολή και στο Ολυμπιακός-Ζενίτ
Η EuroLeague ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ λόγω κρουσμάτων κοροναϊού στους Ρώσους
Η μία αναβολή συνεχίζει να διαδέχεται την άλλη στην EuroLeague, με τη διοργανώτρια Αρχή να ανακοινώνει πως δε θα διεξαχθεί ούτε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική.
Ο κοροναϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, τα κρούσματα μέσα στην ομάδα είναι πάρα πολλά και οι Ρώσοι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό διαθέσιμων παικτών για να αγωνιστούν κόντρα στους Πειραιώτες.
Η Ζενίτ από την περασμένη βδομάδα είχε θέματα με τον κοροναϊό, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα μετά το ματς με την Αρμάνι να αναβληθεί και εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά των Ερυθρόλευκων όλοι είναι «καθαροί» πλέον από τον κοροναϊό και προπονούνται κανονικά, ενόψει πλέον της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε.
Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η EuroLeague.
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
- Adédèjì: «Παντρεύοντας» την παράδοση με την καινοτομία
- Τουρκία: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με τους 6 νεκρούς
- Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματα» πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες από αρχές Ιουλίου


