
Survivor – Ξεσπάσε σε κλάματα η Μυριέλλα Κουρεντή – Το μήνυμα στον σύντροφό της μετά τα φιλιά με τον Κατσαούνη
«Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι...»
Το πρόσωπο του φετινού Survivor είναι η Μυριέλλα Κουρεντή.
Η ηθοποιός έχει έρθει αρκετά κοντά με τον παίκτη των Μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη, γεγονός που δεν αρέσει στους συμπαίκτες της.
Σε κάθε ευκαιρία οι Διάσημοι της «χτυπούν» το φλερτ που έχει με τον αγρότη και την «στήνουν στον τοίχο», όπως ακριβώς συνέβη στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή (9/1), μετά και τα τρυφερά φιλιά που έδωσε με τον αντίπαλό της στην πισίνα.
Η ίδια, που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι βρίσκεται σε σχέση, στο αποψινό επεισόδιο (10/1) θα ξεσπάσει σε κλάματα.
Μην αντέχοντας άλλο την πίεση, θα αναφερθεί στον σύντροφό της, που βρίσκεται στην Ελλάδα, και θα του στείλει μήνυμα.
Ήδη από το trailer παίρνουμε μια γεύση με όσα θα του πει
“Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever”, την ακούμε να λέει.
Υπενθυμίζεται, ότι η γνωστή ηθοποιός έχει σχέση με τον John Lygnos που είναι μουσικός.
Μάλιστα, μετά το παιχνίδι αναμένεται να βγάλουν μαζί δίσκο.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
