Ο Νικ Κύργιος έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς στην «περιπέτεια» του Σέρβου Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και εξέφρασε την υποστηρίξη του μέσω του podcast στο οποίο παίρνει μέρος.
Αρχικά ο Αυστραλός ανέφερε: «Ως συναθλητής, τον λυπάμαι. Είτε είναι σωστό, είτε λάθος και με την πολιτική να είναι πίσω από όλα, στην τελική είναι άνθρωπος και με όλα αυτά που ζει – τα memes, τα πρωτοσέλιδα – τον λυπάμαι. Δε νομίζω να είναι ο σωστός τρόπος. Είναι άνθρωπος και δεν του φερόμαστε σωστά. Αυτό έρχεται από κάποιον που έχει ανταλλάξει κάποια σχόλια μαζί του. Απλά δεν είναι σωστό».
Στη συνέχεια τόνισε: «Μας είπαν από την αρχή ότι θα υπήρχαν συνέπειες, είτε ήσουν εμβολιασμένος, είτε όχι. Νιώθω, ωστόσο, ότι με αυτά που έχει κάνει για το άθλημά μας, είναι πολύ ξεχωριστός. Αυτό που με εκνευρίζει με τα media είναι ότι πρέπει να προστατεύουμε τέτοιους αθλητές. Αυτό που του συμβαίνει είναι πολύ σοβαρό.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι τα media βιάστηκαν να μπουν στο θέμα. Μπαίνω στα social media και βλέπω ότι τόσος κόσμος τον ξεφτιλίζει. Πρέπει να τον προστατεύουμε κάπως και εμείς τον κοροϊδεύουμε. Είναι άνθρωπος και έτσι πρέπει να του συμπεριφέρονται. Αν ένας Αυστραλός ήταν στη Σερβία και ήταν σε παρόμοια κατάσταση, θα θέλαμε να του συμπεριφέρονται έτσι; Όχι».
Εάν ο Τζόκοβιτς συμμετέχει στο Australian Open, τότε ο Κύργιος δεν θα ήθελε με τίποτα να τον αντιμετωπίσει και εξήγησε τους λόγους: «Θα είναι τόσο αγριεμένος. Αν τον αφήσουν να παίξει θα είναι αγριεμένος και θα είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις.
Δεν θέλω να παίξω μαζί του. Δεν θα χάσει ούτε ένα backhand. Είναι ωραίο να σε αγαπούν, αλλά η ενέργεια του «κακού» είναι διαφορετική. Δεν θέλω να τον αντιμετωπίσω, φίλε. Λυπάμαι αυτόν που θα τον αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!