
ΑΕΚ – Ευνοεί τον Αραούχο η αναβολή
Ο Σέρχιο Αραούχο δε χρειάζεται να πιέσει για την επιστροφή του μετά την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Τα κρούσματα κοροναϊού που εντοπίστηκαν στον ΠΑΟΚ οδήγησαν σε αναβολή το προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/1) ντέρμπι των Δικεφάλων με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εξέλιξη που «δούλεψε» υπέρ του Σέρχιο Αραούχο.
Ο 29χρονος κεντρικός επιθετικός ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μένει εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης.
Ωστόσο, ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει και να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, κάτι που πλέον δε χρειάζεται να γίνει.
Άλλωστε, και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δε θέλουν να βιαστούν με τον Αραούχο, καθώς γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο είναι το σημείο όπου έχει τις ενοχλήσεις.
Κάπως έτσι, η επανένταξή του στο σύνολο θα γίνει ομαλά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»
- Υποκλοπές: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η ΕΥΠ πρέπει να ενημερώσει για την παρακολούθηση του Θ.Κουκάκη
- «Λένε ότι δεν ξέρω να παίζω» – Ο Γουάλας Σον για το Χόλιγουντ, τη ψυχοθεραπεία και την Παλαιστίνη



