
Ψηλορείτης – Πλάνα από τον χιονομετρικό σταθμό του Meteo
Ο Ψηλορείτης είναι ήδη χιονισμένος. Δείτε βίντεο.
Όπως έχουν επισημάνει οι μετεωρολόγοι τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα αγριέψει, ενώ αρκετές περιοχές θα «ντυθούν στα λευκά». Αυτό ήδη ισχύει για τον Ψηλορείτη, όπως καταγράφει ο χιονομετρικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Ο Κωνσταντίνος Κουκουλάκης βρέθηκε στο Οροπέδιο της Νίδας στον Ψηλορείτη, κοντά στα Ανώγεια Ρεθύμνου, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 και κατέγραψε το παρακάτω βίντεο από τον χιονομετρικό σταθμό.
Ο σταθμός καταγράφει το ύψος του χιονιού, καθώς και πολλές ακόμη μετεωρολογικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, από το 2017, όπως και ο «διδυμος» σταθμός στο Καταφύγιο Καλλέργη, στα Λευκά Όρη.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Δήμος Δελφών υποβάλει την πρότασή του για τη Στρατηγική Ολοκληρωμένης Επένδυσης Ορεινών Όγκων
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»



