Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κέβιν Ντουράντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπρούκλιν Νετς, που βρήκε νικητές τα «ελάφια» με σκορ 121-109.
Ο «Greek Freak» ρωτήθηκε, σε συνέντευξή του στο δίκτυο «ESPN», για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη αυτήν την στιγμή στον κόσμο, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρος:
«Ο KD είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Το έχει δείξει στο παρελθόν και το δείχνει και αυτή τη στιγμή. Εγώ απλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Έλληνας σούπερσταρ ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι απέναντι στο σύνολο του Στιβ Νας, καταφέρνοντας να σκοράρει 31 πόντους και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, με τον «KD» να έχει 29 πόντους.
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι