
Υπό εξέταση η έφεση του Τζόκοβιτς – Όλα δείχνουν απέλαση
Σε λίγη ώρα από τώρα αναμένεται να συνεδριάσει το ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Μελβούρνη για την ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς.
«Τρελές» είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς όσα ζει μοιάζουν να είναι εκτός πραγματικότητας! Ο «Νόλε» που ελπίζει σε ένα… θαύμα, κρατήθηκε και ανακρίθηκε από ανθρώπους της συνοριακής αρχής, πριν μεταφερθεί στο ξενοδοχείο Park (όπου μεταφέρονται και οι πρόσφυγες).
Ο Σέρβος τενίστας είδε τη βίζα του να ακυρώνεται από τις αρχές της Αυστραλίας, ενώ θέση πήρε και ο Πρωθυπουργός της χώρας ο οποίος τόνισε πως κανένας άνθρωπος δεν έχει το «ελεύθερο» να παραβιάσει τους κανόνες της χώρας.
Ο 34χρονος έχει κάνει έφεση, ωστόσο τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα και θεωρείται σχεδόν απίθανο να του επιτραπεί τελικά η είσοδος στην Αυστραλία, ενώ κινδυνεύει και με αποκλεισμό από τη χώρα για τρία χρόνια!
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Μελβούρνη αναμένεται να συνεδριάσει σε λίγη ώρα από τώρα και να ανακοινώσει την οριστική απόφαση της έφεσης του Σέρβου η οποία όπως όλα δείχνουν θα πέσει στο… κενό.
- Μια αγκαλιά αγάπης και προσφοράς στον Πειραιά
- Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα
- Κατερίνα Καινούργιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον τοκετό και η επιστροφή στην εκπομπή
- Stoiximan: «Πού ήσουν;»
- Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι δηλώνει και πόσα ακίνητα διαθέτει
- Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε αιμόφυρτη η 28χρονη μητέρα – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
