
Σαρηγιάννης – Απαντά στο πότε θα φτάσουμε… μηδέν κρούσματα
Μιλώντας για την πορεία των κρουσμάτων στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε...
Στην πολυπόθητη ημερά με τα μηδέν κρούσματα κοροναϊού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, κάνοντας την δική του πρόβλεψη.
Ερωτηθείς, για το πότε θα δούμε το τέλος της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε ότι «αν θέλουμε να δούμε μηδέν θα πρέπει να περιμένουμε περίπου στις 20 Απριλίου αλλά τον Μάρτιο θα είμαστε κάτω από 1.000 κρούσματα».
53.000 κρούσματα μέσο όρο
Στη συνέχεια, ο καθηγητής μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι η οροφή στον αριθμό των κρουσμάτων «θα είναι όχι στα 65.000 αλλά στις 53.000 κρούσματα μέσο όρο. Θα δούμε μέρες με περισσότερα αλλά δεν θα είναι 80.000 που είχε ειπωθεί νωρίτερα. Αυτό δείχνει ότι τα μέτρα έχουν αρχίσει να δίνουν απόδοση ενώ δείχνει, επίσης, ότι υπάρχει συνειδητοποίηση του κόσμου ότι τα πράγματα είναι σοβαρά».
Μιλώντας για την πορεία των κρουσμάτων στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης είπε ότι «θα πέσουμε στα 7.000 γύρω στα μέσα με αρχές Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει δηλαδή ένας μήνας μέχρι να φτάσουμε εκεί. Στις 20 Φεβρουαρίου μπορούμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο (σ.σ. τα κρούσματα) με ορισμένες παραδοχές με βασικότερη ότι τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου».
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ



