Κοζάνη – Τέσσερις τραυματίες σε δύο τροχαία – Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος
O 18χρονος οδηγός του Ι.Χ. στο τροχαίο έξω από τον Κρόκο Κοζάνης, διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.
Δυο τροχαία ατυχήματα, με τραυματίες, σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.
Το πρώτο που ήταν αρκετά σοβαρό, σημειώθηκε έξω από τον Κρόκο Κοζάνης, όταν Ι.Χ. κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο. Σύμφωνα με το kozan.gr, ο 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.
Το έτερο τροχαίο, σημειώθηκε μεταξύ Καισαρειάς – Κήπου Κοζάνης, όταν Ι.Χ. εξετράπη, επίσης, της πορείας του για λόγους που διερευνώνται. Οι τρεις γυναίκες, που επέβαιναν σ’ αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Φωτό από kozanimedia.gr
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]



