Κοζάνη – Τέσσερις τραυματίες σε δύο τροχαία – Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονος
O 18χρονος οδηγός του Ι.Χ. στο τροχαίο έξω από τον Κρόκο Κοζάνης, διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.
Δυο τροχαία ατυχήματα, με τραυματίες, σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.
Το πρώτο που ήταν αρκετά σοβαρό, σημειώθηκε έξω από τον Κρόκο Κοζάνης, όταν Ι.Χ. κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο. Σύμφωνα με το kozan.gr, ο 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.
Το έτερο τροχαίο, σημειώθηκε μεταξύ Καισαρειάς – Κήπου Κοζάνης, όταν Ι.Χ. εξετράπη, επίσης, της πορείας του για λόγους που διερευνώνται. Οι τρεις γυναίκες, που επέβαιναν σ’ αυτό, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Φωτό από kozanimedia.gr
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA


