Μεξικό – Ξεπέρασε τα 4.000.000 κρούσματα κοροναϊού – Αγγίζει τους 300.000 θανάτους
Στελέχη του υπουργείου Υγείας στο Μεξικό αναγνωρίζουν ότι οι αριθμοί που ανακοινώνονται για τα θύματα της πανδημίας είναι υποτιμημένοι σε σχέση με την πραγματικότητα.
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 130 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 15.184 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Υποτιμημένοι αριθμοί
Επισήμως, το Μεξικό μετρά 299.711 θανάτους επί συνόλου 4.008.648 μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε στην επικράτειά του η πανδημία του νέου κοροναϊού.
Στελέχη του υπουργείου Υγείας ωστόσο αναγνωρίζουν ότι οι αριθμοί αυτοί είναι υποτιμημένοι σε σχέση με την πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας