
Τα χρειάστηκε, αλλά προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα (1-2)
Η Μπαρτσελόνα παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε της Λινάρες (1-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Η Μπαρτσελόνα φλέρταρε με σοκαριστικό αποκλεισμό, καθώς για περισσότερη από μία ώρα παιχνιδιού βρισκόταν πίσω στο σκορ, όμως τελικά έφτασε στην ανατροπή κόντρα στη Λινάρες (1-2) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Ούγκο Ντίαθ στο 19ο λεπτό και είχαν βάλει τις βάσεις για μια ιστορική βραδιά.
Ωστόσο, η κλάση της καταλανικής ομάδας μίλησε και με τα γκολ των Ντεμπελέ (63′) και Γιούτγκλά (69′) πήρε τη νίκη με 2-1 και γλίτωσε το κάζο.
Βέβαια, πέρα από την κλάση μίλησε και η τύχη των «μπλαουγκράνα», διότι η Λινάρες είχε ένα ακυρωθέν γκολ όταν το ματς ήταν στο 1-1, αλλά και ένα δοκάρι όταν είχε γίνει η ολική ανατροπή από την ομάδα του Τσάβι.
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Βαλένθια-Χιρόνα 2-1: Βαθιά ανάσα οι «νυχτερίδες»
- Ο Βασίλης Κικίλιας κρούει κώδωνα κινδύνου για την κρίση στο Ορμουζ και το κόστος της πράσινης μετάβασης στη ναυτιλία
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: O Mιχαηλίδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Φούντας (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1: Στον τελικό οι «πολίτες» με ανατροπή και με γκολ στο 83′ και στο 87′!
