Η Τζένη Μπαλατσινού επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και δέχτηκε στο γραφείο της μία έκπληξη για την «πρώτη καλημέρα».
Όπως θα δεις, ο Ηρακλής, ο σκυλάκος που βρίσκεται στον εργασιακό της χώρο την καλωσόρισε. Η στιγμή απαθανατίστηκε από το κινητό της Τζένης Μπαλατσινού και το στιγμιότυπο ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Στο γραφείο η πρώτη καλημέρα του 2022 #Ηρακλης @impactalk» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων για το νέο έτος.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση