Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξι κρούσματα ο Άρης, γίνεται το ματς με Παναθηναϊκό

Έξι κρούσματα ο Άρης, γίνεται το ματς με Παναθηναϊκό

Πολλά τα προβλήματα για τον Άρη που ταξιδεύει όμως για την Αθήνα αφού το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μετ’ εμποδίων την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα παραταχθεί με πάρα πολλές απουσίες. Έξι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» δεν υπολογίζονται αφού είναι θετικοί στον ιό ενώ απόντας θα είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος συμμετέχει στο Κύπελλο Εθών Αφρικής.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Άρης ζήτησε αναβολή στο παιχνίδι, αίτημα ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτό και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (05/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο «Δασυγένειο» ανακοινώθηκε αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απ. Νικολαϊδης» (21:30), η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Iturbe, Lucas Sasha, Bertoglio, Brabec, Sakic, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Θα απουσιάσει και ο Aboubakar Kamara, ο οποίος έχει ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μαυριτανίας για το Κόπα Άφρικα».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024