Λουλούδια στολίζουν πορτρέτα γυναικών στα χέρια του Fabio Gomes Trindade
Έξυπνος και γοητευτικός ο τρόπος που ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης συνδυάζει στοιχεία του αστικού περιβάλλοντος με το φυσικό περιβάλλον.
Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης δρόμου Fábio Gomes Trindade αξιοποιεί ολάνθιστα δέντρα ως «φυσικά μαλλιά» για να ολοκληρώσει πορτρέτα κοριτσιών και γυναικών και οι τοιχογραφίες του είναι μια γλυκιά ανάμνηση που αξίζει να κρατήσουμε από ένα δύσκολο 2021. Και, ταυτόχρονα, μια νότα αισιοδοξίας για τη χρονιά που ξεκίνησε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Trindade συνδυάζει ζωγραφική και φύση για να δημιουργήσει ιδιαίτερα έργα τα οποία είναι ολοκληρωμένα όταν ο περαστικός βλέπει και τα δύο συστατικά μαζί. Με τη βοήθεια κλαδιών δέντρων που βρίσκονται πάνω από τις ζωηρόχρωμες τοιχογραφίες του, δημιουργεί πορτρέτα στα οποία μόνο ένα τμήμα του κεφαλιού είναι παρόν· το πρόσωπο και μέρος των μαλλιών. Ζευγαρωμένο, ωστόσο, με τα πολύχρωμα ολάνθιστα δέντρα και πράσινα φύλλα, το πορτρέτο αποκτά μια όμορφη κόμμωση. Αναντίρρητα, είναι έξυπνος και γοητευτικός ο τρόπος που ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης συνδυάζει στοιχεία του αστικού περιβάλλοντος με το φυσικό περιβάλλον.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε ένα από τα πρόσφατα έργα του που ολοκλήρωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Trindade εμπνεύστηκε από το πολύ νεαρής ηλικίας μοντέλο Egypt Sarai. Με τη βοήθεια ροζ λουλουδιών, ζωγράφισε το νεαρό κορίτσι με afro look. Αιχμαλώτισε τα γλυκά, αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου της Sarai με βαφές σπρέι και με το δέντρο εξύψωσε την ομορφιά της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442